Noon Aesthetics produktbanner

NOON AESTHETICS

Noon Aesthetics™ er en ny generasjon hudpleieserie med et av markedets høyeste konsentrasjoner av aktive ingredienser. Takket være deres patenterte Dermshield™ teknologi oppår man imponerende resultater, uten de normale bivirkningene som kan oppstå ved bruk av produkter med høye konsentrasjoner.
Dette er en komplett hudpleieserie som kan korrigere og forebygge de aller fleste hudutfordringer som uren hud, ujevn hudfarge, rødme, fine linjer og rynker, samt tap av volum og elastisitet.

Innovasjon i fokus og unike ingredienssammensetninger bringer Noon Aesthetics™ til nye høyder innen behandling av hud. Grunnleggeren, den prominente kjemikeren Masha Minkin har over 20 års erfaring innenfor kosmetisk kjemi og biologi. Noon Aesthetics™ er en internasjonal merkevare som er tilgjengelig i over 30 land. I Norge finnes Noon Aesthetics™ hos utvalgte klinikker.

Kjære kunde

På grunn av svært aktive ingredienser i produktene ønsker vi å forsikre oss om at du som skal bruke produktene får en grundig veiledning om hvordan de brukes.

Ta kontakt med klinikken for veiledning.

Tilbake til nettbutikken