INNO AESTHETICS

INNOAESTHETICS

INNOAESTHETICS gir fagpersoner og sluttbrukere medisinsk estetiske og dermatologiske løsninger for å behandle alle typer hudutfordringer og opprettholde hudens helse og skjønnhet.

Deres omfattende produktsortiment inkluderer løsninger av høy kvalitet. Produktene er formulert med innovative aktive ingredienser som fungerer i perfekt synergi for å oppnå de beste resultatene og oppfylle brukernes forventninger. Alle produkter godkjent av leger og hudleger.

INNO-DERMA hudpleieserie er basert på formuleringer utviklet for å gi resultater på spesifikke hudutfordringer. En streng forskningsprosess fører til de mest avanserte aktive ingrediensene i effektive konsentrasjoner. Serien har produkter for behandling av for tidlig aldringstegn, ujevn pigmentering, urenheter samt for å opprettholde eller forbedre resultatene oppnådd gjennom profesjonelle klinikk behandlinger.

Kjære kunde

På grunn av svært aktive ingredienser i produktene, ønsker vi å forsikre oss om at du som skal bruke produktene får en grundig veiledning om hvordan de brukes.

For å kjøpe disse produktene må du derfor ha gjennomført en konsultasjon hos vår klinikk.

Tilbake til nettbutikken