SkinCeuticals nr one skincare worldwide

Bygg din rutine

Avansert, vitenskapelig hudpleie fra SkinCeuticals

Forebygge

Selv den beste bredspektrede solkremen kan bare blokkere opptil 55% av de skadelige frie radikaler som genereres av UV -eksponering, men SkinCeuticals antioksidanter er spesialdesignet og klinisk bevist for å gi den mest avanserte beskyttelsen mot aldring i miljøet. Når de brukes sammen, gir SkinCeuticals antioksidanter og solkremer den ultimate beskyttelsen ved å forhindre synlige tegn på aldring og fremme optimal hudhelse.

KORRIGERE

SkinCeuticals korrigerende produkter kombinerer reparative og eksfolierende ingredienser for å hjelpe til med å rehabilitere huden og gjenopprette et sunnere og mer ungdommelig utseende. Aktive ingredienser og avanserte teknologier hjelper til med å korrigere fine linjer, rynker, pigmentering, flekker og mer.

BESKYTTE

SkinCeuticals-serien med solkremer gir bredspektret UVA/UVB -beskyttelse. Huden er formulert med Z-COTE® gjennomsiktig sinkoksid og er beskyttet mot hele spekteret av skadelige UV-stråler, ikke bare solbrenthet. I motsetning til tidligere klissete, hvite sinkoksidkremer, er SkinCeuticals solkremer formulert med kosmetisk elegante teksturer.

SkinCeuticals

SkinCeuticals er skapt i USA og blir brukt og anbefalt av dermatologer og plastikkirurger til å korrigere tegn på aldring samt forebygge fremtidige skader.

Produktene er både til daglig hudpleie samt komplimenterende til estetiske prosedyrer. SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens sunnhet. De arbeider dedikert med dette og deres løfte er enkelt – de leverer avansert hudpleie med utgangspunkt i vitenskap. 

Bestill din time

Brosundklinikken tilbyr medisinsk og kosmetisk hudpleie for kvinner og menn. Klinikken eies og drives av Marit Fagerhaug som er utdannet operasjonssykepleier har over 12 erfaring innen kosmetiske og medisinske behandlinger og injeksjoner.

Tilbake til nettbutikken