Trådløft 

NORDYX™ Lifting Threads er en teknologisk innovasjon som tilbyr kvinner og menn en enkelt og effektiv behandling. Man får et redefinert ansikt da man løfter huden forsiktig tilbake der den var 5-10 år siden, man får noe økt volum på de rette steder og redusering av rynker ved hjelp av ca. 1 times behandling på klinikken.

NORDYX™ Lifting Threads er produsert og designet for å gi mest mulig løft, samt et resultat som vil vare i 2-5 år.

Tråder absorberes etter 12-18 måneder, og gir et resultat som varer i 2-5 år.

Trådene settes inn med butt kanyle og de små krokene på trådene fester seg til vevet under dermis, slik at man får et løft og på sikt også revitalisering av vevet. Trådene stimulerer til nydannelse av kollagen, elastin, hyaluronsyre og gir økt dannelse av små kapillærer (angiogenese) som øker blodsirkulasjonen i området.

Etter at trådene er lagt under huden, kuttes enden(e) av trådene og de blir liggende i vevet til de etterhvert løses opp av seg selv uten skadelige avfallsprodukter. Materialet som brukes, PLACL, er veldig vevsvennlig og biokompatibelt. Nordyx tråder er CE-godkjent.

Hvilke områder kan behandles med trådløft?

Øyenbryn
Slapp hud ansikt – ansiktsløft
«Hamsterposer» og definisjon kjevelinje
Kinnben
Leppe kanter og definisjon
Neserygg og nesetipp

Trådløft hehandling dame
Trådløft behandling mann
Trådløft behandling dame

Etter behandling:

Vanligvis kan man gå rett på jobb etter moderat behandling. Ved større behandling og ved mange tråder på hver side, kan man oppleve at huden rynkes noe i området hvor huden samles, og den kan bli noe ujevn i noen få uker. Dette er kun forbigående og det varierer fra pasient til pasient. Dette skjer fordi vi ikke kan fjerne hud, men kun replassere den til der den var for en del år tilbake. Ved mye overskuddshud, varer dette lenger, og da kan vanlig ansiktsløft være den beste løsningen
 
Det er ofte veldig lite smerter etter behandling og lite blødninger da vi jobber med butt kanyle, og også fordi vi legger tråden i et lag under dermis hvor det er lite eller ingen nerver. Derfor trenger man bedøvelse kun på de stedene nålen går inn i huden og eventuelt ut av huden.

Man skal være forsiktig med trening de første 14 dager, og ikke gape høyt eller spise epler, gulrøtter, nøtter m.m. den første uken. Man skal heller ikke vaske håret de første 3 dagene etter behandling grunnet faren for infeksjon i start punktet.

Vi kombinerer også, dersom det er behov for dette, trådløft med f.eks. filler behandling i områder hvor det trengs ekstra volum som trådene ikke kan gi.
 

Etter behandling:

Vi kan også kombinere Nordyx trådløft behandling med Mesoterapi, kjemisk peel eller Dermapen for å bedre hudkvaliteten. Det anbefales også å gå på et riktig utarbeidet hjemmeprogram med medisinske kremer. Dette vil gi bedre og mer langvarig resultat.

Dr Amer Ghantous er den som vil utføre alle trådløft behandlinger ved Brosundklinikken. Han har lang erfaring med tråder og er svært begeistret for NORDYX™ Lifting Threads både når det gjelder kvalitet og resultat. Han vil gi deg en god anbefaling og se hva som vil passe best for deg. Du må gjerne komme for en uforpliktende konsultasjon først.

Pris fra kr. 8.000,-

Vi kommer til å kjøre en kampanje på 40% fram til sommeren. Da forplikter en seg til at før/etter bilder kan brukes ved klinikken.

Ønsker du å booke en time hos Amer? Ta kontakt via kontaktskjema, en kan ikke bruke online booking for timer til Trådløft.