Sunekos Performa

Sunekos Performa er en injeksjonsbehandling som inneholder 6 aminosyrer (proteiner) og ren hyaluronsyre.

Denne unike kombinasjonen gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet, funksjon, volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte.

Gjennom flere studier har Sunekos Performa sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis (underhuden) som står for produksjon av både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens struktur og fasthet.

Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, helt naturlig.
Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, bryst, hender, armer, innside lår og knær. Sunekos er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser, linjer, slapp hud og mørke ringer.

Behandlingen for alle Sunekos-produktene har best effekt ved 3 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det 1 oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter samme dag. Unntaket er ved behandling rundt øynene, dette kan forårsake midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer.

Bestill gjerne en konsultasjonstime om du ønsker å vite mer om Sunekos og om dette er riktig behandling for deg.