Brosundklinikkens
Signaturbehandling

Ønsker du mer fukt og glød i huden? Har du noen gang tenkt at nå vil jeg gjøre noe godt for meg selv og starte med å ta vare på huden min? Plages du av pigmentflekker, acne, slapp, tørr hud, fine linjer, rynker, mørke ringer eller poser under øynene ? Eller er dine plager kanskje sensitiv hud, rosacea?’

Uansett hudtilstand finner jeg en en skreddersydd behandling, som vil sikre deg optimale resultater.

Brosundklinikkens Signaturbehandling er en kraftig kombinasjonsbehandling som vil booste og revitalisere huden, samt gi deg et raskt resultat. Her starter jeg med rens og en kjemisk peel tilpasset din hudtype. Så følger en mesoterapi, gitt med mesogun. Dette er en forholdsvis smertefri behandling som tilfører
vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaloronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste lag, Dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedling behandling.

Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer, 20 min. Ved noen av hudtilstandene som f.eks. acne, vil også LED-lys være med i kombinasjonen, 20 min. med spesialmaske under blått LED-lys.

Brosundklinikkens Signaturbehandling jobber med å stimulere huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.

Anbefales!