PRX-T33

PRX-T33 er en nålfri behandling og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring.

Behandlingen passer for alle hudtyper og aldre. Det som skiller behandlingen fra tidligere TCA behandlinger er at den at den ansees som smertefri og forårsaker minimal flassing. En behandling med fantastiske resultater og som i prinsippet ikke innebærer noen restitusjonstid. Behandlingen kan utføres i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. PRX-T33 er klassifisert som medisinsk utstyr og er CE-merket med en internasjonal patent.

Som du kanskje allerede har forstått, er ikke PRX-T33 et klassisk peel der du peeler bort det øverste laget av huden. Dette er en unik patentert formulering, en biologisk hudforyngende behandling som består av 33% TCA-syre og en liten dose hydrogenperoksid + kojinsyre.

Hydrogenperoksidet har til oppgave å beskytte epidermis (den ytre delen av huden) og hjelper med å transportere TCA syren ned til de dypere hudlagene der formuleringen stimulerer og “gjenoppliver” hudvevet.

De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer som forbedrer huden både direkte og på lang sikt. Behandlingen passer også på kropp, hender, hals og bryst med tynn hud som ellers kan være vanskelig å behandle.

Behandling gir gode resultater alene, men er også perfekt i kombinasjon med andre behandlinger som Dermapen eller Profhilo.

PRX-T33 brukes til både ansikt og kropp
for å motvirke og redusere:

Rynker og linjer
Pigmentering/ solskader
Tørr hud
Tap av elastisitet, slapp hud
Sprengte blodkar
Arr

Ettersom en del av resultatet er umiddelbart, kan behandlingen med fordel gjøres samme dag eller en dag før en sosial begivenhet for å redusere linjer, gi lettere oppstramming, glød og fuktet hud.

Resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat er det absolutt best å planlegge en kur med behandlinger. Det anbefales 3 behandlinger med 1 ukes mellomrom, dette avhenger av utgangspunkt og hudtilstand.

Bestill gjerne en konsultasjonstime om du ønsker å vite mer om PRX-T33 og om dette er riktig behandling for deg.