Profhilo

En av Brosundklinikkens mest populære behandlinger.

En effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet. Glatter, strammer og fukter huden. Gir et naturlig resultat, uten å øke volum. Det anbefales 2 behandlinger med 1 mnd mellomrom for best resultat. Gjentas med fordel 1 gang i året.

Profhilo er en revolusjonerende og innovativ nyhet fra en av de ledende hyaloronsyreprodusentene i verden, IBSA. Profhilo er produsert i Sveits med en patentert teknologi. Den unike formelen gjør det mulig å stimulere hudens egen collagen og elastin produksjon. Profhilo er det første BDDE-frie (kjemiske tilsetningsstoffer), stabiliserte og injiserbare hyaloronbaserte produktet for behandling av slapp hud.

Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64mg/2 ml) booster og fukter det bare ikke huden, men remodellerer også aldrene og slapp hud. Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger.

Hvordan virker Profhilo?

Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer collagen og elastin ved langsom frisetting av Hyaloronsyre. Stimuleringen medfører vesentlige vevsforbdring med en oppstrammende/ løftene virkning på vevet. Dette gir et naturlig resultat uten å bygge volum eller endre på utseende.

5 punkts behandling

BAP teknikken, Bio Aestethics Points, er forsket på og utviklet av IBSA. Dette for å minimere risiko og maximere spredning av produktet.

Det blir gitt i 5 punkt i i hver side av ansiktet, 10 punkt på hals. Siden det blir injisert rett under huden, gir det lite smerte og det er liten fare for blåmerker eller andre komplikasjoner.

Profhilo logo award winning

Profhilo vant Aestethics Award prisen i 2016 og har på kort tid blitt en populær og anerkjent behandling.

Profhilo 5 punkts behandling