Leppeforstørring

Leppeforstørrelse, fremheving av leppekontur og definering.

Brosundklinikken er opptatt av et naturlig resultat ved leppeforstørring. Ingen lepper er like og riktig valg av teknikk og produkt vil være viktige for å oppnå best mulig resultat for den enkelte.

Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring og tiden for store «duck» lepper er heldigvis forbi!

Huden på leppene er svært tynn og blir tilført fukt fra innsiden via hyaloronsyre. Hyaloronsyre blir produsert naturlig i kroppen, men produksjonen avtar gradvis etter 25 års alderen. Dette medfører at når en blir eldre mister leppene gradvis sin fylde og fuktighet, rynkene rundt munnen blir framtredende, kontur og pigment blir svakere, tap av volum fører også ofte til at en får «sur munn», munnvikene peker nedover. Samtidig dannes tydelige linjer fra munnviken og ned til haken, marionette linjer. Ved behandling av en eldre leppe vil det derfor også være nødvendig å jobbe med området rundt munnen for å oppnå et pent og naturlig resultat.

Hva som avgjør hvordan dine lepper eldes er en blanding av arv, soleksponering og livsstil. Brosundklinikken bruker fillere fra Juvederm (Marit) og Restylane (Sissel) i sine leppebehandlinger. Begge er av markedets ledende fillere av høyeste kvalitet. Innholdet av hyaloronsyre avgjør hvilke effekt en får og med flere produkter å velge mellom, finner vi det som passer best til dine lepper og ønsker.

Før behandlingen kan det smøres det på en lokalbedøvende krem som lindrer smerte og følsomhet. I tillegg inneholder filleren lokalbedøvelse Lidokain, noe som gjør at behandlingen blir mer behagelig for deg. Etter injeksjonsbehandling er det helt vanlig å oppleve litt hevelse. Dette vil bare vare en dag eller 2. Det er heller ikke uvanlig å få små blåmerker. Dette kan vedvare fra et par dager opptil en uke, men lar seg enkelt sminke over eller kamufleres. Det hjelper vanligvis å kjøle ned det behandlede område med is etter behandling. Man skal ikke trene eller drive med hard fysisk aktivitet 24 timer etter behandling.

OBS! For å unngå infeksjon er det viktig å ikke ta på, legge på lebestift, krem eller lip stick i det behandlede området de første 12 timene etter behandlingen.

Resultatet av leppebehandling er avhengig av utgangspunktet, type filler, mengde filler og behandlers teknikk. Effekten variere også fra person til person, og avhenger også av livsstil, f.eks. røyking og snus. I gjennomsnittet varer en leppeforstørrelse fra 6 til 12 mnd. Det er lurt å gjøre en touch up etter ca. 6 mnd, effekten varer da lenger og kan sitte opp til flere år.

Kontraindikasjoner:
– Gravid eller ammer
– Aktivt utbrudd av herpes munnsår
– Har piercing i tungen eller rundt munnen
– Nylig har blitt behandlet med et annet produkt enn Juvederm eller Restylane
– Er overfølsom mot lidocain

Leppeforstørring