Kombinasjonsbehandling

Ønsker du mer fukt og glød i huden? Har du noen gang tenkt at nå vil jeg gjøre noe godt for meg selv og starte med å ta vare på huden min? Plages du av pigmentflekker, acne, slapp, tørr hud, fine linjer, rynker, mørke ringer eller poser under øynene ? Eller er dine plager kanskje sensitiv hud, rosacea?
 
Vi er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat og bruker kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsopplegg til hver enkelt kunde. Ved en konsultasjonstime vurderes din hudtilstand, og i fellesskap lager vi en plan for videre behandling.
Uansett hudtilstand finner vi en skreddersydd behandling, som vil sikre deg optimale resultater.
 
Kombinasjonsbehandlinger vil booste og revitalisere huden, samt gi deg raske resultat. Vi renser huden før vi utfører en kjemisk peel tilpasset din hudtype. Så følger gjerne en mesoterapi. Dette er en tilnærmet smertefri behandling som tilfører vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaluronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste lag, dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedling behandling.
Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer. Ved noen av hudtilstandene som f.eks. acne, vil også LED-lys være med i kombinasjonen.
 
Her stimuleres huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.
 
Hva koster det?
Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av din konsultasjon.