Juvéderm | Restylane

Det finnes et stort utvalg av fillers på markedet. Jeg har valgt å jobbe med kvalitetsmerket Juvéderm som er produsert av det amerikanske legemiddelfirmaet Allergan.

Juvederm er en verdensledende filler, produsert med innovativ og avansert teknikk. Produktene er  FDA-godkjente (Food and Drugs Administration) og med god dokumentasjonsbakgrunn. Den patenterte VYCROSS teknologien gir et perfekt produkt som gir et naturlig og langvarig resultat. Juvederm er en hyaloronsyregel og fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens som lett flyter inn i huden og gir et glatt naturlig utseende. De fleste andre fillere på markedet har ofte en granulat konsistens som kjennes kornete.

Juvéderm er et helt naturlig produkt. Inneholder ingen giftstoffer og påvirker heller ikke mimikken.

Hyaloronsyre finnes naturlig i huden, det som gir huden volum og fuktighet. Alt etter hvilke produkt som blir brukt, område som blir behandlet, har det en virketid fra 12- 18 mnd. Juvederm brukes til å gjennopprette tapt volum, framheve ansiktskonturene, fylle ut rynker og gi en generell hudforbedring.

Behandlingsområder

Volumbehandling, eks. innsunket kinn, tinning og hake
Leppeforstørring
Leppekontur
Fuktbehandling av hud i ansikt, hals, utringing og hender.
Fuktbehandling av lepper
Forebygging og behandling av små linjer og slapp hud.
Korrigering av asymetri
Korrigering av «sure» munnviker

Juvéderm innholder lidokain (lokalbedøvende) som gjør behandlingen
mindre smertefullt.

Etter behandlingen:

– Unngå sminke/ krem de første 12 timer (for å unngå infeksjon)
– Ikke gni eller massere
– Unngå direkte soling/ solarium og badstue de første 14 dagene
– Ikke trening de første 24 timene

Komplikasjoner:
– Blåmerker
– Ømhet og opphovning
– Infeksjoner

Kontraindikasjoner:
– Gravid eller ammer
– Infeksjoner eller herpes
– Immunsupprimerende medisiner
– Under kreftbehandling

Behandlingen tar ca 45-60 min. Bedøvelseskrem 30 min før behandling ved noen av prosedyrene. Du kan gå direkte tilbake på jobb. Det tar ca. 2 til 3 uker fra behandling til produktet har satt seg og det synlige resultatet kommer. Alt etter hvilke produkt som blir brukt, område som blir behandlet, har det en virketid fra 12- 18 mnd.

Alle kunder som får fillerbehandling vil bli fulgt opp med en telefonsamtale etter 14 dager, eller om ønskelig en kort konsultasjon.