HarmonyCa

HarmonyCa er en injeksjonsbehandling som kombinerer to trygge og velprøvde komponenter. Produktet har vært utprøvd ved noen klinikker i Norge siden 2022 og ved Brosundklinikken siden mai 2023 med svært gode resultater.

Hva er HarmonyCa?

HarmonyCa er en blanding av både filler og biostimulering. Det vil si at det er en hybrid som kombinerer Hyaloronsyre (HA) og kalsiumhydroxyapatitt (CaHA).

Dette gjør at produktet gir et umiddelbart løft ved hjelp av HA, samt en langvarig effekt knyttet til CaHA som setter i gang en ny kollagenproduksjon. I tillegg vil du de neste 6-12 månedene oppnå en synlig og tydelig forbedring av hudens fasthet og elastisitet. Huden blir strammere, fine linjer dempes og man får en generell hudforbedring over tid.

Hvem kan behandles med HarmonyCa?

Pasienter yngre enn 21 år, gravide og ammende behandles ikke.

Husk, injeksjonsbehandlinger er aldri helt uten risiko. Kosmetiske prosedyrer er frivillig og du får god informasjon av faglærte hos Brosundklinikken før en evt. behandling om mulige komplikasjoner som kan oppstå og som kan være alvorlige.

 

Hvilke områder kan behandles?

HarmonyCa kan brukes under huden, i bestemte områder i ansiktet, den kan ikke injiseres rundt øyne, lepper eller munn.

Hvordan utføres behandlingen?

Denne unike injeksjonsbehandlingen injiseres i bakre del av ansiktet (kjevelinje, kinnben og bakre kinn). Behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell med spesialisert opplæring i produktet og injeksjonsmetoden.

Umiddelbart etter behandling kan man være noe rød og varm i huden, noe som er helt normalt, men du kan uten problem gjenoppta daglige gjøremål med en gang. Du bør derimot ikke trene hardt det første døgnet etter behandling.

Vi anbefaler en konsultasjon om du ønsker å vite mer om behandlingen og om den vil være egnet for deg.