ÅRETS NYHET!

Focus Dual

Gi huden tilbake sin naturlige spenst og glød – med Focus Dual har vi mulighet til å skreddersy unike resultat for alle typer behov. Den revolusjonerende Focus Dual tilbyr en kombinasjon av de nyeste teknologiene for ansikts- og kroppsbehandlinger for målrettet behandling av både de overfladiske og de dype lagene av huden for optimale resultater.

Focus Dual er blant de mest effektive ikke-kirurgiske alternativene på markedet og er allerede en svært ettertraktet behandling i både England og Sverige.

Med Focus Dual kan vi jobbe med:

Aldrende hud (rynker og fine linjer, inkludert røykelinjer og pigmentering)
Akne
Aknearr og operasjonsarr
Reduksjon av dobbel hake
Kjevelinjedefinisjon
Øyenbrynsløft
Øyeposereduksjon
Løs og slapp hud
Strekkmerker
Ujevn hudtone og tekstur
Store porer
Tap av ansiktsvolum
Matt og gusten hud
Stimulerer kollagenproduksjon
Fettreduksjon
Kroppsskulpturering

Hva er det som gjør Focus Dual annerledes?

Focus Dual kombinerer to ulike teknologier, HIFU og RF microneedling, som gir umiddelbare og langsiktige resultater. RF microneedling stimulerer blant annet produksjonen av kollagen, er perfekt for hudtekstur, arr og urenheter, mens HIFU strammer opp, gir en hudløftende effekt og eventuelt fettreduksjon i ønskede områder.

Focus Dual behandler huden i flere dybder, noe som gir optimale behandlingsresultater på fine linjer, elastisitet, hudtekstur og arr.

HIFU

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) er den mest avanserte teknologien for oppstramming av huden basert på høyintensitet fokusert ultralyd. Det er den eneste ikke-invasive behandlingen som spesifikt målretter seg mot de ulike lagene i huden. På denne måten kan vi jobbe med oppløfting, hudoppstramming og fettreduksjon i én og samme behandling. Den vil stimulere kollagenproduksjonen, og målrettet behandle og stramme opp SMAS (det superfisielle muskulære aponeurotiske laget) som er samme hudlag plastikkirurger behandler under enkelte kosmetiske operasjoner. Man når også det subkutane vevet hvor energien retter seg mot fettcellemembraner og ødelegger fettavleiringer. Kroppens lymfesystem kvitter seg naturlig med de skadede cellene.

Ved hjelp av en særegen teknologi har vi en presis oppvarming av huden til 65-80 grader, uten varmepåvirkning i ytre lag. Denne teknologien sørger for ingen varmereaksjon på bar hud, og ingen uønsket nedetid i etterkant av behandling.

Hva kan behandles med HIFU?

Kollagenproduksjonen svekkes naturlig med årene, og tyngdekraften bidrar i aldringsprosessen. Med HIFU kan vi få tilbake en mer markert kjevelinje og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, man kan behandle fine linjer rundt øyne samt skape et naturlig øyenbrynsløft. HIFU kan også brukes på kropp for oppstramming av mage, overarmer, lår og rumpe. For kropp har vi også Coolshaping 2 for permanent reduksjon av fettceller. Les mer om behandlingen her. 

Er behandlingen smertefull?

Behandlingen er ikke smertefull, men ved behandling av fettreduksjon i nedre del ansikt, kjeve/halsparti vil noen kunne kjenne et ubehag på beinstruktur. Enkelte kan også kjenne noe ubehag i tenner. Det oppleves som bittesmå støt under behandling, og avtar etter kort tid. Ved generell hudoppstramming ellers, og i andre områder, vil det være tilnærmet ingen ubehag.  

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Man trenger normalt sett 1-3 behandlinger, med 4 ukers mellomrom. Vedlikehold etter behov, maks x 1 pr halvår ved HIFU. Ved en kombinasjon av RF + HIFU kan du ta disse hver 2. uke om hverandre. Du kan ofte se en umiddelbar effekt spesielt etter HIFU, men dette er bare begynnelsen. Resultatene kommer gradvis, og sluttresultatet ser du opp mot 4-6 måneder etter behandling.

Radiofrekvens Microneedling

Gjør deg klar til å møte superhelten i arrforbedringsbehandlinger!

RF Microneedling kombinerer microneedling-, vakuum- og radiofrekvensfordeler, i en kraftig behandling. Microneedling har blitt brukt som behandling for arr i flere år. Dette innebærer å skape mikropunkteringer i huden din, som bidrar til å bryte ned gammelt arrvev, og stimulere friskt nytt kollagen og elastin. Microneedling er også effektivt i arbeidet mot pigmentskader. Ved å introdusere RF (radiofrekvens) i microneedling-behandlingene dine, stimuleres kollagen- og elastinproduksjonen i huden din ytterligere, noe som gir deg enda bedre resultater med ytterligere fokus på oppstramming, og vakuum som sørger for en presis levering med nøyaktig nåledybde. Takket være ultrafine nåler og introduksjon av vakuum i behandlingen, reduseres ubehaget betydelig i tillegg til at man kan jobbe langt mer intensivt under behandling med påfølgende bedre resultater.

Hva kan behandles med Radiofrekvens Microneedling?

Akne
Aknearr
Hudtekstur
Arr på kropp / operasjonsarr
Strekkmerker
Porer
Hudfornyelse
Kollagenstimulering
Løft og oppstramming
Rynkereduksjon
Rødhet i hud

Er behandlingen smertefull?

Nei, men man kan oppleve ubehag ved dypere behandlinger som ved arrbehandling, da vi i disse tilfeller jobber dypere i dermis.

Man trenger normalt sett 1-3 behandlinger, med 4 ukers mellomrom. Vedlikehold etter behov. Ved en kombinasjon av RF + HIFU kan du ta disse hver 2. uke om hverandre. Du kan ofte se en umiddelbar effekt spesielt etter HIFU, men dette er bare begynnelsen. Resultatene kommer gradvis, og sluttresultatet ser du opp mot 4-6 måneder etter behandling.