Dermapen

Dermapen 4 er markedets mest avanserte form for microneedling og er et fantastisk verktøy innen anti-age behandlingen.

Dermapennen har en unik patentert teknologi,  AOVN (Advanced Oscillating Vertical Needle), som skaper mikroskopiske hull i huden. Med sine 16 nåler penetrerer den huden hele 1920 ganger i sekundet, samtidig som den har en justerbar nåledybde fra 0,25 til 3,0 mm. 16-pins nålehodet og den nye teknologien som Dermapen 4 har gir opp til 47,69% mer hull enn Dermapen 3, og har 104% flere mikrokanaler enn kopienheter, noe som skaper overlegne resultater.

Kanalene som blir skapt kan frakte 80% av næringstoffer ned i huden og gir næring til alle cellene og grunnlaget til epidermis. Dette setter i gang reperasjon og ny cellevekst, og dermed økning  av kollagen og elastin. Resultatet kan sammenlignes med effekten av laserbehandling, men uten bieffekter og nedetid. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere er Dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen er en trygg og komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

Grunnet nåldybden er det kun leger og sykepleiere som har lov til å  utføre behandling med Dermapen™. Brosundklinikken benytter Dermapen™ som er den orginale, medisinske og klassifiserte dermapennen.

Dermapenbehandling:
Dermapen bruker engangs nålhoder noe som reduserer faren for smitte ved behandling, og er så avansert at den til og med trygt kan brukes på mer ømfintlige områder, samt steder det er vanskelig å komme til.Som feks. rundt øynene, øyelokk, øreflipper, hals, lepper og på nesen.

Optimale resultater sees spesielt ved tilstander som:

Store porer
Rynker
Slapp og ujevn hud
Pigmentering
Arr (akne, andre arr og brannskader)
Strekkmerker

Dermapen™ gir en generell hudforbedring og mer glød. Behandlingen vil være litt ubehagelig, med lett svie og brennende følelse. Det vil bli gitt lokalanestesi i form av krem for de som ønsker det.
En behandling tar fra 45min, til 1 time og 15 min.

Dermapen behandling

Etter behandling:

Etter behandling vil en føle seg «solbrent» og være lett rødlig. Dette vil være avhengig av hvilke nåldybde som er brukt, og varer ca. 12-48 timer. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter dagen etter behandling. Du kan bruke en dekkende krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier. Behandlingen kan utføres hele året, men det behandlede området må ikke utsettes for direkte sollys de første 24 timer. Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandliger.

En behandlingsplan/ behandlingsprotokoll
legges opptil den enkelte.

For eksempel:
– Forbygging, skinnbooster: 1 behandling
– Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom.
– Akne arr: 6 behandlinger med 6 ukers mellomrom.
– Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger.

Kontraindikasjoner:
– Gravid eller ammer
– Immunsuprimerende medikamenter
– Har pustuløs eller nodeløs rosacea
– Antikoagulerende medikamenter

Kombinasjonsbehandlinger:
Dermapen™ kan svært godt brukes i et kombinasjonsprogram/ hudforbedringsprogram, kombinert med kjemisk peel og mesoterapi/mesogun. Dette vil gi spenst, vitalitet og glød til huden.