NYHET!

Coolshaping

Cryolipolyse, også kjent som «fettfrysing», er en prosedyre som bruker kulde for å bryte ned fettceller. Metoden er basert på vitenskap hvor det har vist seg at kulde reduserer uønskede fettavleiringer fra kroppen. Denne behandlingen eliminerer 25% fettceller allerede etter 1 behandling, og etter 3 behandlinger forventes en reduksjon på opptil 50% totalt. Det er en trygg og skånsom metode for å eliminere uønsket fett sammenlignet med kirurgisk fettfjerning. Det kan også gi et penere resultat enn tradisjonell fettsuging ettersom eliminering av fettcellene skjer gradvis, og huden har mulighet til å bedre tilpasse seg.

Hvordan virker cryolipolyse?

Ved hjelp av minusgrader og vakuum vil fettcellene fryse/krystalliseres og deretter elimineres gjennom lymfesystemet og urinveiene med hjelp av makrofager i kroppen. Den kontrollerte nedfrysningen fører til celledød. Når utslusing av de ødelagte fettcellene gjøres naturlig og gradvis, er sluttresultatet vanligvis bedre og mer naturlig enn ved kirurgisk fettfjerning.

Coolshaping 2

Coolshaping 2 er den nyeste fettfrysebehandlingsteknologien på markedet. Ved hjelp av integrert cryolipolyse og vibrerende vakuumteknologi sørger det for en svært effektiv og permanent fettreduksjon.

Det unike med Coolshaping 2 er dens fantastiske reduksjon i behandlingstid (35 minutter kontra 60 minutter) som gjør det til en rask og effektiv behandling. Den korte behandlingstiden øker sikkerheten og minimerer bivirkninger. I tillegg kan du behandle opp mot 4 områder under én og samme behandling, det betyr at du kan behandle både små og store områder av kroppen samtidig. Den har et 360° stereoskopisk kjølesystem som gir mer effektiv kjøleenergi og retter seg mot et større behandlingsområde over kortere tid.

Er cryolipolyse en trygg behandling?

Cryolipolyse retter seg mot fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Behandlingen er også smertefri, men det er vanlig å føle litt ubehag på start ved nedkjøling og rett etter endt behandling da området blir utsatt for kulde.

 

Noen kan oppleve milde bivirkninger som:

Brennende/prikkende følelse (avtar ofte innen få minutter)

Rødme eller blåmerker (forsvinner gradvis over tid)

Midlertidig ømhet, nummenhet og kløe i det behandlede området

Behandling med cryolipolyse anbefales ikke til personer som oppfyller et eller flere av punktene under:

Graviditet

Kardiovaskulær sykdom

Leversykdom

Nervesykdom

Ondartede svulster

Infeksjoner i behandlingsområdet

Hypertrofiske arr i behandlingsområdet

Bruker blodfortynnende medisiner (spør din fastlege)

Hudsykdommer i behandlingsområdet

Overfølsomhet mot kulde

Hvor ofte bør jeg gjennomføre cryolipolyse?

Vi anbefaler i gjennomsnitt 3 behandlinger med ca. 30-45 dagers mellomrom. De endelige resultatene av hver økt blir vanligvis oppnådd etter 3-6 måneder. Antall behandlinger du trenger er avhengig av mengden fett som skal reduseres. Andre faktorer som metabolisme og livsstil vil også spille inn.

Behandlingen har vist seg effektiv på områder som er vanskelig å redusere på egenhånd gjennom trening og sunt kosthold alene.

 

Eksempler på dette er blant annet områder som:

Overarm, armhuler (axiller), innsiden av lår, korsrygg / svank

For optimale resultater, må du også påregne endringer i kostvaner og aktivitetsnivå. Vi anbefaler å unngå alkohol og sukker i tiden før og etter behandling. Mange ser på behandlingen som et push i riktig retning for å oppnå sine mål.

 

NB: Vi behandler ikke de under 25 år med cryolipolyse,  dette av etiske hensyn.