Medisinsk rynkebehandling

Behandlingen virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Resultatet blir en jevnere hudoverflate hvor rynker og linjer glattes ut, og man kan oppnå en fin og naturlig glød i området. 

I denne behandlingen benyttes et reseptbelagt legemiddel for å redusere overføring av nerveimpulser til muskel og dermed forhindre muskelsammentrekninger. Når muskulaturen er i hvile vil den overliggende huden ikke utsettes for bevegelse og rynkene vil glattes ut. Fordi muskelen ligger inaktiv og blir svakere, vil effekten øke ved antall behandlinger dersom man går jevnlig. 

Legemiddelet er ute av kroppen i løpet av 48 timer, men effekten varer i 3-4 måneder. Maksimal effekt ser man 14 dager etter injeksjon, når legemiddelet har oppnådd full effekt i nervesynapsen.

Varigheten vil variere noe ut ifra muskelbruk hos den enkelte; en sterk eller overaktiv muskel vil kunne ha behov for hyppigere injeksjoner. Det er normalt at effekten begynner å avta etter 60 dager og man får gradvis muskelkraften tilbake. 

Bivirkninger: 
Som i all behandling kan det oppstå bivirkninger, men disse er som regel over i løpet av de første dagene. 

De vanligste bivirkningene er svie, lett hodepine, blåmerker, lett henging av øyelokk eller heving av øyenbryn. 

Kontraindikasjoner: 
– Gravide og ammende 
– Hudinfeksjon eller herpes i det aktuelle området 
– Myasthenia Gravis eller annen kjent muskelsykdom 

Behandlingen tar ca 20 min. og du kan gå direkte på jobb etterpå. 
Kostnadsfri oppfølging/korreksjon innen 3 uker etter behandlingen.