7 Point Shape – Softlift MD Codes

For langvarie naturlige resultater du kan være fornøyd med.

Brosundklinikken har et holistisk fokus og en helhetlig tilnærming til et hvert ansikt når vi behandler med hyaluronsyrefiller, Juvèderm.

Her legger vi en strukturert og skreddersydd behandlingsplan ut i fra hver enkeltes anatomi og aldringsprosess. Vi jobber med volum, struktur og definering.

Vi går ut fra plansjen som vises nedenfor i forhold til den enkeltes behov og ønske. Vi starter med å gjenopprette volumtap og bygge opp igjen grunnstrukturen i ansiktet. Allerede i slutten av 20-årene starter vi med å miste støtte fra skjelettet, spesielt ved kinn- og kinnbensområdet. Når grunnstrukturen er på plass, går vi videre til konturering og til sist «refinement». Vi kan jevnføre dette med å bygge et hus der vi alltid starter med grunnmuren og reisverk før planker, takstein og til slutt dekoreringen.

7 Point Shape vil løfte og definere på syv strategiske punkter i ansiktet og er for deg som ønsker et mer skulpturert og definert kjeve- og hakeparti i tillegg til løft av midtre del av ansikt.

Her benyttes MD Codes, medisinske koder utviklet av Dr. DeMaio som løfter, definerer, forlenger og skulpturerer ansiktet.

Om du lurer på om dette vil passe til deg, kom gjerne til en konsultasjon hvor du vil få mer informasjon og rådføring om behandlingen.

7 point shape fillers